Biztonsági adatlapok készítése

A biztonsági adatlap készítéséhez, fordításához, menedzseléséhez a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelő segítségnyújtás biztosítása a veszélyes anyagokkal tevékenységet végző (gyártók, forgalmazók, felhasználók) kis- és nagyvállatok számára.

 

Tevékenységeink

Fő tevékenységünk a veszélyes anyagokhoz, készítményekhez kötelezően előírt biztonsági adatlapok készítése, fordítása, illetve szakmai lektorálása. Természetesen az új kihívásoknak megfelelően a REACH és a GHS / CLP jogszabályok kapcsán egyéb szolgáltatói feladatokat is ellátunk.

 

Minőségpolitikánk

Cégünk nem MSDS szoftvert árul és ügyfeleink adatlapjait sem MSDS szoftverrel készíti el. Mindezek ellenére gyorsaságban és költséghatékonyságban is valós alternatíváját kínáljuk az MSDS szoftvereknek, természetesen a szoftverek jellemző hibái/hiányosságai nélkül.

Bővebb információt a biztonsági adatlap készítő szoftverekről készített tanulmányban találhat.

Az MSDS készítéséhez elengedhetetlenül fontos a vonatkozó jogszabályok kellő mélységű ismerete, változásainak naprakész követése. A jó MSDS egységes belső logikával rendelkezik, pontjai következetesek, veszélyességi besorolása és a hozzá rendelt R- és S-mondatok minden körülményt mérlegelve is helytállóak és ez természetesen vonatkozik a biztonsági adatlap adott nyelvre történő fordítására is.

 

Munkamódszerünk

Munkamódszerünkről a biztonsági adatlap készítésének, fordításának munkafolyamata című cikkünkben olvashat bővebben.

 

Garancia

Garanciát vállalunk arra, hogy az általunk elkészített biztonsági adatlapok megfelelnek a vonatkozó nemzeti és közösségi jogszabályok tartalmi és formai követelményeinek. Bármely indokolt esetben módosítjuk a kifogásolt részeket a biztonsági adatlapban.

Szakembereink az MSDS elkészítése után is az Ön rendelkezésére állnak és segítik munkáját tanácsaikkal, javaslataikkal a kémiai biztonságot érintő kérdések, problémák megoldásában.

Vevőink elégedettségéről meggyőződhet referencia oldalunkon.

MSDS Europe Google+
hu fr es sl sk pl cs de it ru ro en hr