hr

Postupno uvođenje CLP uredbe (1272/2008/EC) nalaže promjene u pravilima o sigurnosno tehničkim listovima za mješavine (Aneks II REACH uredbe).

Besplatna aplikacija za mobilne uređaje i tablete sa sustavom Android OS. Pomoću ove aplikacije, MSDocS 2.0 sustav Vam je na raspolaganju bilo kada i bilo gdje.

Pomoću aplikacije MSDocS 2.0 računa možete se izravno povezati, a većina njenih funkcija mogu se koristiit na mobilnim uređajima s iOS sustavom.

 


Priprema sigurnosno-tehničkog lista

Pružanje pomoći malim i velikim tvrtkama koje se bave opasnim kemikalijama (proizvođači, distributeri, korisnici) u sastavljanju, prijevodu i upravljanju sigurnosno-tehničkim listovima (STL).

 

Naše aktivnosti

Naša osnovna aktivnost je sastavljanje novih te prijevod i nadgledanje postojećih sigurnosno-tehničkih listova, koji su obvezni za opasne proizvode (tvari ili smjese). Naravno, nudimo i srodne usluge u svezi s REACH-om i GHS-om/CLP-om.

Ažuriranje sigurnosno-tehničkih listova prema zahtjevima Uredbe CLP

 

Politika kvalitete

Naša tvrtka ne prodaje MSDS softver, te izbjegava korištenje MSDS softvera. Usprkos ovome, mi smo stvarna alternativa MSDS softveru u pogledu brzine i troškovne učinkovitosti, a pri tome nemamo karakteristične nedostatke/mane koje ima MSDS softver. 

Za daljnje informacije pogledajte našu studiju o MSDS softverima.

 

Naša stručnost

Za pripremanje STL-a neophodno je detaljno poznavati relevantne zakonske propise i biti u toku s njihovim promjenama. Dobar STL ima jedinstvenu unutarnju logiku, njegovi dijelovi su koherentni, razvrstavanje opasnih kemikalija prema opasnosti, te srodne R i S oznake su točni u svakom pogledu, a ovo važi i za prijevode STL-a.

 

Naš način rada

O našem načinu rada možete čitati u članku pod nazivom: „Postupak sastavljanja, prijevoda sigurnosno-tehničkih listova”.

 

Jamstvo

Naša tvrtka vam jamči da će sigurnosno-tehnički listovi koje je sastavila naša tvrtka ispunjavati uvjete relevantnih državnih i međunarodnih zakonskih propisa u obliku i u sadržaju. U svim opravdanim slučajevima izmijenit ćemo dio STL-a na koji se prigovor odnosi.

Naši stručnjaci su spremni odgovoriti na vaša pitanja, čak i nakon isporuke STL-a i pomoći u vašem poslu svojim savjetima, prijedlozima po pitanjima vezanim za kemijsku sigurnost. 

U zadovoljstvo naših klijenata možete se uvjeriti na našoj Stranici s referencama.

 

 

 

 

MSDS Europe Google+
hu fr es sl sk pl cs de it ru ro en hr